In 3 stappen fluitend door de binnenstad

Snel

1. Kiezen

Kies de DOCKR die bij jou past.
Snel

2. Afleveren

Als je vandaag kiest, leveren we jouw DOCKR deze week af.
Snel

3. Rijden

Volledig ontzorgd rijden. Dankzij de pechhulp sta je nooit lang stil.
Kies de DOCKR die bij jou pas

Click & goClick & Go

Volledig ontzorgd rijden

Kies je voor DOCKR, dan zijn er weinig dingen waar je je zorgen over hoeft te maken. Het meeste is al prima geregeld. Reparaties, vervangend vervoer, verzekeringen, onderhoud en een lekker flexibel abonnement.

Preventief onderhoud en verzekeringen

We komen periodiek langs voor preventief onderhoud. Met jouw DOCKR abonnement ben je standaard verzekerd.

Pech en reparaties

Heb je pech of een reparatieverzoek? We staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar. Reparaties voeren we uit bij jou op de stallingslocatie. Kunnen we het voertuig niet binnen twee werkdagen repareren, dan regelen we snel een vervangend voertuig.

Kies voertuig Bestel direct

KennisFlexibel

Maandelijks opzegbaar

Met een flexibel abonnement van DOCKR kies je de mobiliteitsoplossing die bij jou past, zonder grote investering vooraf. Je kunt kiezen uit een maandelijks opzegbaar of extra voordelig jaarabonnement.

Opschalen, afschalen en switchen

Is het even wat drukker? Dan kun je eenvoudig je abonnement uitbreiden met een extra fiets. En je kunt zelfs switchen naar een van onze elektrische auto’s als je dat zou willen.

Kies voertuig Bestel direct
Kies de DOCKR die bij jou pas
Kies de DOCKR die bij jou pas

KennisCustom

Speciaal voor jou op maat

Wat je wens ook is, DOCKR maakt de binnenkant zoals jij dat wil. Wil je naast maaltijden ook veilig wijnflessen vervoeren? Of wil je een vak waar je gereedschap precies inpast? Met speciaal foam maken we een insert speciaal voor jou op maat. Bekijk hier hoe andere ondernemers dat deden.

DOCKR Case

DOCKR introduceert een unieke foambox oplossing van impact-verlagend materiaal met ledverlichting. Zo kunnen bezorgers op een veilige manier door de binnenstad manoeuvreren.

Kies voertuig

Click & goKennis

Nog slimmer proces

Voor veel ondernemers is het een hele uitdaging om het logistieke proces op de schop te gooien. Zeker als je nu kiest voor een snellere, duurzamere en flexibelere oplossing dan een vervuilende auto of bestelauto. En dan moet je ook nog kiezen welk voertuig het beste werkt voor jou. Dat kan lastig zijn en dat begrijpen we!

Gelukkig hebben we bij DOCKR veel ondernemers geholpen met deze verandering. Vertel ons hoe jouw logistieke proces loopt en we helpen je met het kiezen van het perfecte voertuig voor jou.

Kies voertuig Bestel direct
Kies de DOCKR die bij jou pas

Veelgestelde vragen

Kies voertuig