Contact

Waar kunnen
we je mee helpen?

Met DOCKR worden ondernemers de binnenstad de baas. Met onze elektrische voertuigen en flexibele contracten helpen we je met een logistieke oplossing die past bij deze tijd. Waar kunnen we je mee helpen?

We staan ieder dag, ook in de weekenden, voor je klaar. Vul je het formulier in, dan neemt een van onze specialisten vandaag nog contact met je op. Let op: de vakjes met een sterretje zijn verplicht, zodat we direct de juiste specialist aan je kunnen koppelen!

Over DOCKR

De problemen rond de bereikbaarheid van stadscentra nemen toe door het toenemende autoverkeer. Hierdoor worden de straten verstopt en wordt het bezorgen van pakketten een uitdaging voor kleine en middelgrote ondernemingen. Bovendien groeit de weerstand tegen vervuilende voertuigen vanwege hun negatieve impact op het milieu.

DOCKR biedt dé oplossing voor deze groeiende problemen. Met flexibele contracten en elektrische bakfietsen met voldoende laadvermogen zorgt DOCKR ervoor dat ondernemers altijd toegang hebben tot het stadscentrum. Daarnaast bieden ze een uitgebreid pakket inclusief verzekering, regulier onderhoud en een vervangende bakfiets, waardoor ondernemers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over logistiek.

De elektrische bakfietsen van DOCKR zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar bieden ook talloze voordelen voor gebruik in de stad. Ze zijn snel en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk door smalle straatjes kunnen manoeuvreren. Bovendien vereisen ze minder onderhoud door hun eenvoudige constructie, waardoor stilstandtijd wordt verminderd en kosten worden verlaagd.

Met DOCKR’s mobiliteitsoplossingen kunnen bedrijven pakketten en services op tijd leveren tegen lagere kosten. Dit maakt hen aantrekkelijker voor klanten en als werkgevers. Bovendien vergroot het gebruik van elektrische bakfietsen de beschikbaarheid van personeel, omdat ze zonder rijbewijs kunnen worden bestuurd.

DOCKR helpt kleine en middelgrote bedrijven om stedelijk bezorgverkeer kosteneffectief te beheren en tegelijkertijd een milieubewust imago te creëren. Dankzij flexibele contracten en uitgebreide service kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten en betrouwbaar en efficiënt transport realiseren. De toekomst van bezorging is elektrisch en DOCKR loopt voorop met geavanceerde mobiliteitsoplossingen gebaseerd op elektrische bakfietsen.