Proefrit aanvragen | DOCKR

Vraag hier direct je proefrit aan.

Ben je nog niet zeker of een DOCKR bij jou of jouw bedrijf past? Kom langs in onze showroom!

Vul het formulier in en boek je proefrit!

Bij DOCKR zijn we ervan overtuigd dat een elektrische bakfiets de ideale oplossing is voor bedrijven in steden. Twijfel je nog over de juiste keuze voor jouw bedrijf? Kom dan gerust naar onze showroom in Leusden en maak een proefrit op een van onze elektrische bakfietsen. Een proefrit aanvragen is eenvoudig. Vul het formulier in en vraag vandaag nog jouw proefrit aan. Je kunt morgen al op de bakfiets stappen en hem uitproberen!

Als je niet in de buurt van Leusden woont of het niet praktisch is om daarheen te gaan, adviseren we je om een proefrit te maken bij een van onze resellers. Deze resellers zijn verspreid over heel Nederland en helpen je graag. Een proefrit maken is een belangrijke stap bij het kiezen van de juiste elektrische bakfiets voor jouw bedrijf. Je wilt zeker weten dat de bakfiets aan al jouw eisen voldoet.

DOCKR biedt verschillende soorten elektrische bakfietsen aan, elk met unieke kenmerken. Voor meer informatie over onze elektrische bakfietsen kun je een kijkje nemen op onze voertuigenpagina. Hier vind je alle benodigde informatie om de juiste beslissing te nemen. Meer informatie over ons abonnement vind je op onze conceptpagina. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, dus neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Bij DOCKR geloven we dat elektrische bakfietsen de toekomst zijn voor stadsvervoer. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg praktisch. Elektrische bakfietsen zijn perfect voor het vervoeren van goederen en het leveren van diensten in de stad. Het is dan ook niet verrassend dat bedrijven overstappen op elektrische bakfietsen als duurzaam transportmiddel. We zijn er trots op dat we hieraan bijdragen.